U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Een sfeervolle kerstmiddag. yn de Mounestien.

 

 

 

 

 Op vrijdagmiddag 14 december was er kerstster versieren in de Mounestien. Het is bijna kerst en met een kerstster sluiten we dit jaar weer af met de jeugdactiviteiten. De kinderen mochten op een houten kerstster leuke versiersels beplakken. Nadat de kerststerren waren versierd werden er kleine led lichtjes in gedaan. Hierdoor schitterden de kerststerren nog mooier. Het was een sfeervolle kerstmiddag.

Foto's en tekst:
Akke Hansma

 

 

 

De Mounestien

Het dorpshuis De Mounestien is er voor de inwoners van Readtsjerk en Munein en andere belangstellenden die er gebruik van willen maken.

 meer weten

't Readtsjerkje

Met wijdse vergezichten aan de noordoostzijde en het 'smûkskaadzjend beamtegrien' van de Trynwâlden aan de zuidwestkant staat er al eeuwenlang een bijzonder kerkje in Readtsjerk: het Roodkerkje.

meer weten

OBS Tt Kruired

Op It Kruirêd proberen wij kinderen alle kansen te geven om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Iedereen is er welkom met zijn eigen waarden, levensovertuiging en geloof. Er is respect voor ieders mening en overtuiging. Samen met de ouders hebben wij gekozen voor het
‘Ervarings Gericht Onderwijs’ (EGO).

meer weten