U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Marathon Trynwâlden 2019

 

 
Het belooft weer een geweldig spektakel te worden, onder ideale omstandigheden in een prachtige omgeving.

 

 

Achter de manege de Sanjes in Oentsjerk is na het spectaculaire waterballet weer de finish.

 

In de oorsprong van deze Marathon Trynwâlden ontstond het team van de PTC +, mede oprichters van dit grootse evenement en nu nog steeds actief in de mensport.

Dit  jaar wordt voor de twintigste keer een wedstrijd georganiseerd, waarschijnlijk met een feestelijk randje en misschien wel ietsje meer.

De Mounestien

Het dorpshuis De Mounestien is er voor de inwoners van Readtsjerk en Munein en andere belangstellenden die er gebruik van willen maken.

 meer weten

't Readtsjerkje

Met wijdse vergezichten aan de noordoostzijde en het 'smûkskaadzjend beamtegrien' van de Trynwâlden aan de zuidwestkant staat er al eeuwenlang een bijzonder kerkje in Readtsjerk: het Roodkerkje.

meer weten

OBS Tt Kruired

Op It Kruirêd proberen wij kinderen alle kansen te geven om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Iedereen is er welkom met zijn eigen waarden, levensovertuiging en geloof. Er is respect voor ieders mening en overtuiging. Samen met de ouders hebben wij gekozen voor het
‘Ervarings Gericht Onderwijs’ (EGO).

meer weten